Відновлено електропостачання у 16 населених пунктах Мар'їнського району Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Так, 50 тисяч мешканців у 16 населених пунктах Мар'їнського району тепер знову можуть користуватися електроенергією. Світло для них відновили 140 енергетиків ДТЕК.
Зазначається, що через обстріли не вдається підключити тільки селища Старомихайлівку і Славне, в яких мешкає майже п'ять тисяч жителів.

«Сто сорок мар’їнських енергетиків ДТЕК відновлювали електропостачання в складних умовах: катастрофічно не вистачало матеріалів. Адже під час обстрілу запчастини та витратні матеріали були знищені на складах зруйнованого РЕЗ. Тому максимально використовується все, що вціліло, у тому числі шматки дроту та вживані запчастини. У відновлювальних роботах мар’їнцям допомагають колеги з сусідніх Красноармійського та Добропільського районів - хто кабелем, хто муфтами та ізоляторами. Саме ці матеріали найбільше потрібні, адже здебільшого постраждали повітряні лінії електропередачі, і їх найчастіше доводиться ремонтувати», - наголошується в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом