«Укрпошта» відновлює роботу деяких відділень поштового зв'язку в Донецьку та Макіївці, повідомляє прес-служба держпідприємства.

«Враховуючи наявний попит на послуги поштового зв'язку та з метою зняття соціальної напруженості, «Укрпошта» знаходить можливості здійснювати поштові відправлення і відновити роботу деяких відділень поштового зв'язку в містах Донецьк та Макіївка», - йдеться в повідомленні.

З 17 вересня заплановано відновити роботу 11-ти відділень поштового зв'язку в Донецьку (1, 12, 17, 30, 48, 50, 54, 62, 92, 111, 117) і 4-х відділень у Макіївці (14, 41 , 56, 57). У зазначених відділеннях буде організовано прийом усіх видів поштових відправлень.

У Донецьк і Макіївку прийматимуться тільки реєстровані поштові відправлення без здійснення доставки адресату (тільки в поштове відділення). «Охочі відправити пошту (листи або посилки) в Донецьк і Макіївку повинні зареєструвати відправлення на відділенні поштового зв'язку й обов'язково вказати телефон адресата для інформування його про надходження відправлення. Реєстрованим поштовим відправленням призначається код, за яким можна відстежувати проходження відправлення через онлайн-сервіс», - наголосили в «Укрпошті».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27