Торговельна марка «Шаланда» здобула перемогу в номінації «Вибір експертів» та «Вибір знаменитостей» у щорічному рейтингу «Фаворити успіху». Протягом року експерти, зірки шоу-бізнесу і споживачі голосували на сайті конкурсу за кращі торговельні марки, які заслужили довіру. «Фаворити успіху» є публічним і відкритим громадським конкурсом, який проводиться на підставі щорічних багаторівневих рейтингових досліджень. Його метою є визначення найкращих торговельних марок споживчих товарів та послуг українського ринку.

«Від усієї душі вітаю ТМ «Шаланда» за перемогу відразу в двох номінаціях. Наш конкурс ще раз підтвердив високу якість червоної ікри «Шаланда», адже за неї в нашому рейтингу віддали голос профільні фахівці, а також відомі люди України», - розповів керівний партнер конкурсу торговельних марок Олексій Кузнєцов.

Червона ікра «Шаланда» понад 17 років є лідером продажів в Україні завдяки своїй відмінній якості та сильній команді професіоналів. Для її виробництва використовується тільки добірна сировина, що відповідає вимогам ГОСТу. Продукт проходить жорсткий контроль дотримання вимог до якості на всіх етапах: від вилову риби до продажу ікри в магазині.

«Нам дуже приємно, що «Шаланда» стала переможцем у двох номінаціях конкурсу. Ми й надалі будемо радувати наших споживачів високоякісною червоною ікрою та новими досягненнями», - зазначила бренд-менеджер ТМ «Шаланда» Євгенія Плясова.

ТМ «Шаланда» регулярно отримує найвищі оцінки експертів: у 2013-му Центр незалежних споживчих експертиз «Тест» вкотре поставив цій торговельній марці «відмінно». До того ж червона ікра ТМ «Шаланда» стала золотим призером світової виставки World Food 2013 і була відзначена Гран-прі на міжнародній виставці «ПРОДЕКСПО» в дегустаційному конкурсі «Кращий продукт -2014».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55
Теги