Невідомі зірвали прапор України, встановлений на будівлі благодійної організації «Фонд «Крим», де також розташовується меджліс кримськотатарського народу. Про це повідомив голова організації Різа Шевкієв.

За його словами, інцидент стався о 3:15 ночі 15 вересня. Напад зафіксували камери спостереження. Невідомі були в камуфляжній формі та з масками на обличчі.

«Один по трубі заліз на фасад будівлі і пройшов карнизом до прапора, двоє інших притримували вхідні двері. В одного у руках був пістолет. Той, нагорі, зняв прапор і скинув вниз. Спустився по трубі вниз. Підібрав прапор і перейшов через дорогу. Двоє також відійшли, один із них був зі зброєю і весь час тримав її спрямованою на двері будівлі», - розповів Шевкієв.

Поліцію на місце інциденту викликала вахтер. Наразі очікують на слідчу групу, яка займатиметься цим інцидентом, передає «УНІАН».

Будівля на вулиці Шмідта в Сімферополі, де міститься меджліс, єдина в Криму, де продовжував залишатися встановленим Державний прапор України після анексії Криму в березні 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

14