У понеділок, 15 вересня, у Києві інспектори спеціального загону ДАІ затримали автомобіль «Ауді А8», що перебував в орієнтуванні у зв'язку з розбійним нападом у Переяслав-Хмельницькому районі, повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

Відзначається, що в салоні авто було виявлено бойовий пістолет марки «Берета» з набоями, магазин до пістолета Макарова з патронами, п'ять набоїв марки «Люгер», а також зелену речовину рослинного походження вагою 3-5 грамів.

У ДАІ підкреслили, що, згідно з орієнтуванням райвідділу міліції, 14 вересня 2014 року в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області невідомі особи скоїли розбійний напад і зникли з місця злочину на автомобілі марки «Ауді А8» чорного кольору.

За даними прес-служби, за кермом затриманої іномарки перебував 35-річний громадянин Ізраїлю. Крім водія в салоні авто перебували ще двоє пасажирів, громадян тієї самої держави. Чоловіки прямували зі столиці в місто Обухів. На запитання інспекторів, звідки і куди транспортувалися боєприпаси і наркотичну речовину, водій не зміг відповісти, наголошується в повідомленні.

Для з'ясування всіх обставин пасажири і водій авто були доставлені до райвідділу міліції. Вилучені предмети направлені на експертизу, поінформували в ДАІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом