На Харківщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками Служби безпеки України затримали трьох громадян України, які намагалися незаконно перетнути кордон з товарами народного споживання.

Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

«Після отримання інформації про можливе порушення державного кордону поблизу українського с. Нескучне (Харківська обл.), на вказаний напрям був висланий додатковий наряд. Під час спостереження правоохоронці помітили три автомобіля «УАЗ», які прямували в бік державного кордону. Для зупинки транспортних засобів прикордонниками було здійснено п'ять пострілів, оскільки порушники проігнорували вимогу зупинитися», - йдеться у повідомленні.

При огляді автомобілів спільна оглядова група виявила коробки з товарами народного споживання. Зокрема, транспорт був завантажений флаконами різних парфумів, приладдям для рибної ловлі, дитячим та жіночим одягом та іншими товарами.

Порушниками виявилися троє жителів Харківської області, зараз на них складено документи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного порушення державного кордону і непокору вимогам співробітників прикордонного відомства.

Попередня вартість конфіскату, який передали в податкову, становить 1,6 мільйона гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом