У Львівській області сьогодні розпочинаються українсько-американські військові навчання «Rapid Trident 2014».

Навчання проходитимуть з 15 по 26 вересня на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський військовий полігон), в них візьмуть участь близько 1,2 тис. військовослужбовців з 15 країн світу.

Як повідомили в прес-групі українсько-американських тактичних навчань «Rapid Trident 2014», під час навчань на території центру будуть переміщатися військові колони, тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху громадського автотранспорту.

До навчань залучатимуться бронетехніка, також будуть проводитися навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватися польоти вертольотів армійської авіації.

Керівництво навчань з метою забезпечення безпеки цивільного населення закликало жителів Львівщини в цей період не відвідувати навчальні ділянки полігону, дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автошляхах з військовими автоколонами.

Нагадаємо, 14 вересня міністр оборони України Валерій Гелетей заявив, що країни НАТО почали постачати зброю в Україну. Однак він не конкретизував, про які саме країни йдеться.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом