Спрямоване викривлення та підтасовка існуючих фактів. Це очікує пересічних читачів  українського Інтернету та телеглядачів в період виборів.

Саме так сталося в історії про волонтерку Валентину Безсонову і радикального політика Олега Ляшко, який опікується добровольчими батальйонами, пише видання «Репліка».   

Якщо коротко, то наразі існує матеріально підтверджений факт передачі двох вантажівок, ГАЗЕЛІ та КАМАЗУ, наповнених харчами та бронежилетами. Автомобілі лідер Радикальної партії Олег Ляшко передав волонтерці Валентині Безсоновій, яку він ніжно називає “Валічка”.

Це сталося на фоні брудного “вкидання” в массмедіа, суть якого - “радикальний політик піариться і бреше, обіцяє і не виконує”. 

Хронологія подій цієї показової справи була наступною. Близько двох місяців тому в інтернеті зявився запис того, як гендиректор телеканалу “1+1” Олександр Ткаченко отримує від власника каналу, олігарха Ігоря Коломойського вказівку, суть якої зводиться до того, що  “Ляшко треба мочити”.

Після цього на телеканалі пішли різноманітні звинувачення на адресу радикального політика. І до прикладу - недавня історія із Валентиною Безсоновою.

Знімальна група ТСН вирушає до волонтерки, якій Ляшко пообіцяв дві вантажівки для фронту. Як пояснює сама Безсонова - в момент візиту  журналістів вона перебувала у вкрай знервованому стані  і “трохи не дождала...”.  Після цієї зустрічі на телебаченні виходить сюжет, де волонтерка розповідає, що “Олег Ляшко обіцяє і не виконує, піариться” і т.д.

Ще через день вантажівки, як і було обіцяно, вирушають в зону АТО. А Безсонова дякує Олегу Ляшку за допомогу.

Виходить, виконавці замовлення трошки поспішили, виконуючи вказівку зверху. Ляшко робить, як і обіцяв.  А глядачі вкотре були введені в оману.

Це, до речі, не єдиний матеріально підтверджений факт допомоги Ляшка фронту та бійцям АТО. Ось Ляшко дарує квартиру воїну ЗСУ, 20-ти річному хлопцю, який втратив ногу на Сході під час так званого перемир’я.

Залишається тільки вкотре побажати громадянам та виборцям України уважніше та критичніше дивитись телевізор і читати новини в Інтернеті. Бо це вибори.

Багато користувачів інтернету зараз читають не тільки самі матеріали, а коментарі під ним. І дивуються бруду і агресії цих дописів. Ви будете менше дивуватися, коли дізнаєтесь, що їх пишуть проплачені коментатори, так звані “тролі”, які брешуть, перекручують, тиражують негатив на користь своїх замовників. Тож не зважайте.

Ну а телебачення - це власність олігархів. А вони бояться Ляшка, адже він непрогнозований. І не продає їм місця в своїх списках. 

Володимир Цибулько

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

599006