Росія не має наміру втягуватися у нову гонку озброєнь. Про це повідомив президент РФ Володимир Путін на нараді з питань розвитку ВПК.

«Декому хочеться розкрутити нову гонку озброєнь, - заявив Путін. - Ми в цю гонку втягуватися, звичайно, не будемо», - сказав він.

Президент наголосив, що такий розвиток подій абсолютно виключений. «Ми виходитимемо з реальних прогнозів розвитку», - пояснив він.

Між тим Путін особисто очолив Військово-промислову комісію, яка досі була у віданні уряду. На думку президента РФ, підвищення статусу дозволить Комісії більш чітко координувати питання організації виконання держоборонзамовлення, передає «ИТАР-ТАСС».

«Розраховую, що новий статус Комісії, а також її широкі повноваження дозволять більш чітко координувати взаємодію Міністерства оборони, інших відомств та підприємств оборонно-промислового комплексу, оперативно вирішувати всі питання щодо організації виконання державного оборонного замовлення», - сказав глава держави.

На його думку, завдяки перетворенням «підвищиться ефективність державної політики у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного забезпечення оборони та безпеки країни».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50