Запровадження процедури моніторингу рівня життя державних службовців спрямована на боротьбу з опонентами.

Таку думку ForUm'у висловив народний депутат Олександр Голуб, коментуючи ініціативу прем'єр-міністра Арсенія Яценюка інспектувати, як живуть чиновники.

«Це все передвиборчий піар, який нічого спільного не буде мати з реальним життям. А Яценюку і його команді найкраще відомо, як живуть держслужбовці. Арсеній Петрович і люди з його команди в останні роки, незважаючи на зміну режимів та президентів, завжди були при владі. Вони прекрасно знають і рівень життя, і рівень доходів чиновників», - акцентував політик.

Голуб вважає, що моніторинг буде вибірковим. Будуть якісь показові дії з боку Яценюка, щоб розправитися з опонентами», - припустив нардеп.

«Завжди протягом десятиліття ця команда діяла так: "Своїм все, чужим - закон. Навряд чи цей принцип буде змінено тепер. Думаю, навпаки, його буде посилено», - переконаний Голуб.

Як повідомляв ForUm, ініціюється введення процедури моніторингу життя державних службовців І-III категорій. За словами прем'єр-міністра Яценюка, «тепер до чиновників додому будуть приходити інспектори і перевіряти, як вони живуть».

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311