Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2015 рік є занадто райдужним.

Таку думку Forum'у висловив народний депутат України Олександр Голуб, коментуючи відповідну постанову Кабінету Міністрів.

«Зрозуміло, що це (зростання ВВП - Ред.) абсурд. Ми чуємо це вже давно, а економіка продовжує падати, життя пересічного українця - погіршуватися фактично за всіма показниками», - заявив він.

За словами Голуба, варто брати до уваги розрахунки міжнародних експертів. «Є розрахунки того ж МВФ, міжнародних експертів. І в тому, що на Україну чекає катастрофа – у цьому сьогодні не сумнівається ніхто, крім Яценюка. Але і Яценюк про це знає. Йому страшно не хочеться брати на себе відповідальність. Тому він мовчить про це, займається подібними роздумами», - зазначив парламентарій.

«Виходить, що ми чекаємо світла в кінці тунелю, а це виявилися вогні потяга, що наближається. Обіцянки Яценюка лягають в логіку цього висловлювання», - підсумував Голуб.

Нагадаємо, 27 серпня 2015 року Кабінетом Міністрів України затверджено прогноз економічного і соціального розвитку України на 2015 рік, а також основні макропоказники на 2016 і 2017 роки.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194