У Полтаві правоохоронці ліквідували нарколабораторію і припинили канал надходження на територію області синтетичного наркотику метамфетаміну, повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Правоохоронці встановили, що два спільники - подружжя, що проживає у Дніпропетровську, виготовляли психотропні засоби. Безробітний мешканець Полтави займався розповсюдженням наркотиків.

За інформацією прес-служби, оперативники двічі задокументували факт продажу зловмисниками наркотичної речовини, за 1 грам якої вони отримували по 1000 гривень.

«У ході проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили й вилучили різноманітні порошкоподібні речовини і згортки з сумішшю рослинного походження», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як було зазначено, були вилучені й інші докази нелегальної діяльності групи: обладнання для виготовлення психотропів, інвентар лабораторного призначення, ємності різного об'єму з наркомісткими компонентами, лікарські засоби, заборонені у вільному продажу, що використовувалися для виготовлення метамфетаміну і т.д.

«Відкрито три кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», - прокоментували в міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31