Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні проведення АТО збільшилися на 100 тис. куб. м газу (або на 41,6%) - до 340 тис. куб. м газу щодоби. Про це повідомила прес-служба «Укргазвидобування».

«У зв'язку з проведенням антитерористичної операції ПАТ «Укргазвидобування» призупинило роботу Лобачевського УКПГ, який знаходиться в селі Щастя Луганської області. Зупинка об'єкта призведе до добових втрат природного газу в розмірі 100 тис. куб. метрів. Враховуючи, що свою роботу не відновили ще чотири виробничі об'єкти компанії, які також розташовані в зоні проведення АТО і дозволяють видобувати щодоби 240 тис. куб. м газу, компанія щодня втрачає 340 тис. куб. м видобутого блакитного палива», - йдеться в повідомленні, інформує «РБК-Україна».

Як зазначається, з семи раніше захоплених УПГК - три відновили свою роботу. Обсяг видобутку природного газу на них становить 30 тис. куб. метрів.

ПАТ «Укргазвидобування» - вертикально-інтегрована компанія, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні. 100% акцій ПАТ «Укргазвидобування» належать НАК «Нафтогаз-Україна».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62