У Миколаєві за отримання неправомірної вигоди затримані працівники комунального підприємства, повідомляє ВЗГ УМВС України в Миколаївській області.

До правоохоронців надійшла оперативна інформація про те, що 55-річний директор комунального підприємства і його 36-річний підлеглий вимагали та отримали від приватного підприємця хабар у сумі 19 тисяч гривень за сприяння в передачі на правах оренди об'єктів нерухомого майна, яке є комунальним і знаходиться у власності Миколаївської міської ради.

Прокуратурою Миколаєва розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.368 КК України - «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.

Працівниками УДСБЕЗ УМВС задокументовано неправомірні дії посадових осіб комунального підприємства, грошові кошти, отримані злочинним шляхом, вилучено, проводяться першочергові слідчі дії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом