Депутат Київської міської ради Ігор Мосійчук заявляє про те, що не має наміру відмовлятися від своїх слів на адресу мера Києва Віталія Кличка.

«Мене звинувачують у вживанні нецензурних слів на адресу Київського міського голови Кличка. Так назвав. Виродком і бл...ддю! А як ще назвати людину, яка ворогів називає супротивниками, піариться на крові, а ще позбавила киян гарячої води і привела у владні кабінети стару-нову «молоду» команду Черновецького», - заявив депутат Київради Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, що сьогодні на засіданні Київради Ігор Мосійчук вимагав зняти з розгляду Київради земельні питання, які належним чином не були оформлені. Однак Віталій Кличко проігнорував цю пропозицію і запропонував ухвалити порядок денний без зауважень. Мосійчук почав обурюватися на земельний дерибан під прикриттям крові героїв, у відповідь Кличко заявив, що «деякі прийшли сьогодні у військовій формі, ніби з передової!

Мосійчуку це дуже не сподобалося, і він кинувся до Кличка, проте його стримали інші депутати. Кличко був змушений оголосити перерву.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99