Мер Києва Віталій Кличко в ході сьогоднішнього засідання Київради не зміг з усіма присутніми заспівати другий куплет Гімну України, пише «Комсомольська правда в Україні».

«Після привітального слова Кличко запропонував депутатам виконати Гімн України. Гримнула музика, всі встали з м'яких крісел, оббитих зеленим плюшем, і почали співати. Багато приклали праву руку до лацканів піджаків. «Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми браття козацького роду!» - хором тягнули депутати. Кличко не відставав», - пише видання.

Як зазначає газета, за традицією, після першого куплету та приспіву музика замовкла. «І поки половина депутатів з почуттям виконаного обов'язку сідала на місця, друга продовжила співати. Спочатку другий куплет пролунав з вуст представників партії Ляшка, який в цей час мітингував під будівлею ЦВК. Потім підтяглися інші. Приміром, юний керівник апарату адміністрації Володимир Бондаренко, який прийшов на сесію в костюмі і фіолетовій краватці. А ось Віталій Кличко, як виявилося, другого куплета Гімну не вивчив. Довелося меру мовчки дивитися на співаючих. Хоча на приспіві мер реабілітувався. І знову вклинився в дружній гул голосів. Зазначимо, що офіційним гімном все таки визнаний перший куплет. Також додамо, що, крім Кличка, на другому куплеті схибила добра половина депутатів. Ось і перше домашнє завдання - вивчити Гімн цілком!», - підкреслює ЗМІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

101