Перший віце-прем'єр так званої Донецької Народної Республіки Андрій Пургін заявив, що запланована до зведення на кордоні між Україною і Росією стіна не буде побудована на прикордонних з Росією територіях ДНР.

«Ніякої стіни у нас не буде. Та й взагалі, заява про її будівництво - вкрай дивна. Схоже, що українські політики змагаються в креативності», - сказав Пургін, повідомляє «Інтерфакс».

Він також заявив, що ДНР не планує розвивати наступ на сусідні регіони України.

Пургін також обіцяє, що незаконні збройні формування припинять бойові дії, якщо Київ піде на одностороннє припинення вогню.

Пургін має намір взяти участь у черговій зустрічі контактної групи з мирного врегулювання конфлікту на сході України, яка запланована на 5 вересня в Мінську.

«Питання на порядку денному все ті ж: це питання припинення вогню, питання обміну військовополоненими, а також питання відведення українських військ з території ДНР», - сказав Пургін.

Як раніше повідомляв ForUm, за словами прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, Україна починає будівництво споруджень на кордоні з Росією в рамках проекту «Стіна».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66