У Дніпропетровській області працівниками міліції 1-2 вересня затримано злочинне угруповання з великою партією наркотиків і арсеналом зброї.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, в ході обшуків у затриманих вилучено близько 6 тис. доз наркотичних засобів і психотропних речовин загальною вартістю, за цінами «чорного ринку», 600 тис. грн.



Крім того, у зловмисників виявлено сім одиниць вогнепальної зброї, дві гранати та близько 150 патронів різного калібру, грошові кошти та банківські картки.



Як розповіли в міліції, злочинна група з ознаками організованості складалася з шести жителів Кривого Рогу, Синельникового і П'ятихаток (Дніпропетровська обл). Затримані займалися незаконними поставками, виготовленням і розповсюдженням наркотичних засобів і психотропних речовин на території області.



Вилучені наркотики та зброю передано на експертизу. Також накладено арешт на автомобілі злочинців.

Всі особи затримані в порядку ст. 208 КК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкціями статті передбачено позбавлення волі на термін від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом