Сьогодні, 3 вересня, виповнюється рівно місяць з того моменту, як Луганськ був відключений від енергопостачання, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Протягом цього періоду в місті немає світла, води, не працює зв'язок. Щодня внаслідок постійних обстрілів в обласному центрі відбуваються нові руйнування житлових будинків та соціально значущих об'єктів.

Так, минулої ночі обстрілу зазнало місто Щастя, що відноситься до Жовтневого району Луганська. За інформацією прес-служби, 3 вересня в Щасті також було чути звуки вибухів снарядів, зафіксовані руйнування житлових будинків та інших об'єктів міської інфраструктури.

Також у Луганську внаслідок обстрілу постраждали будинки на вулицях: Очаківська, Ліньова, в кварталах Південний і Гайового, також є пошкодження житлових будівель у селищі Ювілейний та інших районах.

У прес-службі зазначили, що в першій половині дня в Луганську їздять маршрутки. Гострою залишається проблема відсутності в обласному центрі води, на нижніх поверхах будинків вона з'явилася і йде самопливом.

«У місто як і раніше не постачають продукти харчування, медикаменти та паливо. У людей вичерпані готівкові грошові кошти, при цьому тривалий час не виплачуються зарплати, пенсії та соціальні виплати», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Раніше ForUm повідомляв, що в Луганську тривають обстріли.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29