У середу, 3 вересня, фіналісти чемпіонату світу з футболу 2014 року збірні Німеччини та Аргентини проведуть товариський матч. Зустріч відбудеться в Дюссельдорфі (Німеччина).

13 липня в Ріо-де-Жанейро німці здолали аргентинців з рахунком 1:0, вигравши світову першість учетверте. Основний час зустрічі завершився з рахунком 0:0, а в додатковий ворота аргентинської команди «розпечатав» півзахисник Маріо Гетце. Німці переграли аргентинців усьоме в історії (з п'ятьма нічиїми і дев'ятьма поразками), повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Гру в Дюссельдорфі пропустить лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі - нападник «Барселони» отримав травму у зустрічі 2-го туру чемпіонату Іспанії з «Вільярреалом». Через м'язові болі не вийде на поле й аргентинський захисник Есек'єль Гарай. Є втрати і у німців - знову ж таки, через травму в грі не візьмуть участі захисники Джером Боатенг і Матс Хуммельс, а також півзахисник Месут Озіл.

Матч проти німецької команди стане першим для Херардо Мартіно як наставника збірної Аргентини. Про призначення Мартіно, який раніше очолював збірну Парагваю та іспанську «Барселону», на пост головного тренера «альбіселесте» було оголошено 12 серпня.

Нагадаємо, сьогодні збірна України з футболу зіграє товариський матч з Молдовою. Матч відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97