Станом на 18.00 2 вересня у Донецьку зафіксовано два випадки влучання снарядів, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

За інформацією прес-служби, один із снарядів влучив у вже раніше зруйнований вантажний термінал Донецького залізничного вокзалу, другий розірвався в Петровському районі на вулиці Ісакова, 3 повністю знищено 4 господарські будівлі приватного сектора.

«Крім того, на вулиці Ісакова осколками пошкоджений газопровід, унаслідок чого 21 приватний будинок на вулиці Ісакова і 67 будинків на вулиці Липневій залишилися без газопостачання. Усього ж по місту без газу зараз перебувають 4929 споживачів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

У міськраді зазначили, що на цей момент у Куйбишевському районі міста видно стовп диму. Чергові наряди МНС України в Донецькій області ліквідують загоряння сухої трави на площі понад 200 метрів квадратних.

2 вересня енергетиками була відновлена робота 25 трансформаторних підстанцій у Київському та 19 - в Куйбишевському районах, які були знеструмлені після ранкової пожежі на підстанції «Магістральна-110».

Як повідомляв ForUm, 2 вересня продовжилися артобстріли Донецька.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

976