Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відвідав Дніпропетровську лікарню імені Мечникова, де проходять курс лікування військовослужбовці, які вийшли з оточення під Іловайськом.

Як повідомили ForUm'у в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну, глава уряду вручив бійцям нагороди.

Лікарню відвідали також міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков і його радник Антон Геращенко.

Яценюк вручив командиру другого батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України Семену Семенченку Орден Богдана Хмельницького III ступеню, яким його нагороджено Указом Президента України за особисту мужність, виявлену в боях.

Він також вручив нагородний кортик і нагрудний знак «За відзнаку в службі» бійцю батальйону «Дніпро-1» Володимиру Парасюку. Бійцям, які перебувають у лікарні, вручили нагородні годинники.

Як повідомляв ForUm, 31 серпня міністр повідомив, що командири батальйонів «Миротворець» Андрій Тетерук і «Дніпро-1» Юрій Береза також вийшли з оточення біля Іловайська.

Пізніше з оточення під Іловайськом Донецької області вийшов заступник командира батальйону «Донбас» Філін з групою бійців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом