У Донецьку фахівці відновили енергопостачання мікрорайону Гладківка у Київському районі міста, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

У повідомленні йдеться також, що подано живлення на три трансформаторні підстанції в Куйбишевському районі. Тривають роботи з відновлення енергопостачання мікрорайонів у Куйбишевському, Кіровському, Київському та Петровському районах.

За інформацією міської ради, в цілому станом на 13.00 обстановка в Донецьку залишається напруженою, проте стрілянини в районах не чути. Громадський транспорт на вулицях міста працює згідно з графіками «вихідного дня».

Як зазначили в прес-службі Донецької залізниці, пасажирські поїзди далекого прямування як і раніше відправляють зі станцій Костянтинівка і Маріуполь. На залізничному вокзалі Донецька городяни обслуговуються тільки в залі попереднього продажу проїзних документів.

Раніше ForUm повідомляв, що внаслідок бойових дій пошкоджені великий конкорс і багажне відділення залізничного вокзалу. Також повідомлялося, що в Донецьку більше п'яти тисяч мешканців залишаються без газу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32