Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишньої голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко за статтею Кримінального кодексу «Умисне вбивство». Про це в коментарі ForUm'y повідомив начальник прес-служби УМВС в Київській області Микола Жукович.

«Відкрито кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України - «Умисне вбивство». Проводиться досудове розслідування. Буде призначено низку експертиз по зброї, яку вилучили з місця події, а також буде проведена судово-медична експертиза тіла. Вона покаже характер пошкоджень, і ми дізнаємося, чи могла людина сама нанести це, чи хтось допоміг це зробити», - сказав він.

За словами Жуковича, міліція розглядає всі можливі версії цієї події. «Основні - це або вбивство або самогубство», - зазначив він.

Крім того, начальник прес-служби УМВС в Київській області повідомив, що міліція вже проводить опитування родичів, сусідів, а також можливих свідків. «З'ясовуємо всі обставини, для того щоб вийти на якусь версію», - додав він.

При цьому Жукович підкреслив, що попередньо вже встановлено, що в момент смерті Семенюк-Самсоненко в її будинку нікого не було.

Як раніше повідомляв ForUm, увечері 28 серпня, екс-голову Фонду держмайна України Валентину Семенюк-Самсоненко було знайдено застреленою у власному будинку.

 

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164