За минулу добу в результаті артобстрілів районів Донецька загинули 11 мирних жителів, 22 людини отримали поранення різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

«Ніч з 27 на 28 серпня пройшла неспокійно. Обстрілу піддалися три райони міста. За інформацією Управління ДержНС України в Донецькій області, в результаті попадання снарядів пошкоджені квартира №1 в будинку №14 по вул. Раціоналізаторів, зруйновані гараж та господарські будівлі по вулицях Цегляно-Заводська, 1 і Постройкомівська, 2 в Петровському районі», - йдеться в повідомленні.

Також в Ленінському районі постраждала будівля школи №33 - знищено покрівлю та перекриття на площі 1800 кв. м, а також меблі. По вул. Куйбишева, 71 снаряд потрапив в гараж, повністю згорів автомобіль «КамАЗ». У Куйбишевському районі після влучення снаряда зайнялося приміщення магазину «Акваріус», вогнем знищено покрівлю, перекриття, матеріали і запчастини.

У міськраді зазначили, що станом на 10.00 в Донецьку зберігається вкрай напружена обстановка. «Вранці 28 серпня знову були артобстріли в Петровському і Київському районах, після чого знеструмлено понад 60 трансформаторних підстанцій, а також два водопровідних вузли - Центральний і Північний. О 9.30 енергопостачання Центрального водопровідного вузла було відновлено. Роботи з ремонту електричних мереж ведуться», - заявили в прес-службі.

Крім того, після обриву контактної мережі по вул. Генераторній не здійснюють рух тролейбуси за маршрутом №11. Через відсутність напруги на перетині проспекту Богдана Хмельницького і вулиці Університетській стоять тролейбуси №№10, 17 і 14. Оскільки в районі залізничного вокзалу ведуться бойові дії, не ходить тролейбус №2 та трамвай №1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

93