У Львівській області 26 серпня на автодорозі Львів-Тернопіль біля села Куровичі Золочівського району в результаті зіткнення рейсового автобуса «Богдан» і легкового автомобіля Renault загинули жінка з дворічною дитиною.

Про це повідомляють у департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, в результаті зіткнення рейсового автобуса «Богдан», що слідував за маршрутом «Тернопіль-Львів», і легкового автомобіля Renault загинули дві людини.

«На час аварії в рейсовому автобусі перебувало 17 осіб (водій та пасажири), в легковому автомобілі - чотири людини. В результаті ДТП двоє пасажирів легкового автомобіля - 27-річна львів'янка та її дочка 2012 року народження - загинули на місці події», - йдеться в повідомленні.

37-річний водій легкового автомобіля, мешканець Львова, і 60-річна пасажирка, жителька міста Калуш Івано-Франківської області, з травмами середнього ступеня тяжкості госпіталізовані.

Постраждалих з числа пасажирів рейсового автобуса немає. Силами аварійно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівський області за допомогою спеціалізованого обладнання проводились роботи з вивільнення постраждалих з легкового автомобіля. Перерви руху автомобільного транспорту не було. Причини ДТП з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом