Ніч з 26 на 27 серпня в Донецьку пройшла неспокійно, в результаті обстрілу загинули три людини.

Про це повідомляє прес-служба офіційного сайту мера Донецька Олександра Лук'янченка.

Так, в результаті попадання снаряда сталося загоряння покрівлі адміністративної будівлі ДП «ДВЕК» шахта «Жовтневий рудник». До місця події пожежні розрахунки потрапити не змогли.

Разом з тим за минулу добу, за інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, зафіксовано 11 випадків потрапляння снарядів у житлові будинки та інші споруди.

«Найбільша кількість руйнувань - у Петровському районі. В цьому районі знову є жертви серед мирного населення - уламкові поранення, не сумісні з життям, отримали три людини», - уточнили в прес-службі.

27 серпня о 5-й ранку артобстрілів зазнали Кіровський та Куйбишевський райони. Так, постраждав цех торгово-монтажної компанії за адресою Шахтарів Донбасу, 44. Крім того, в результаті потрапляння снаряда сталося займання трансформаторної підстанції на території шахти ім. Абакумова.

Станом на 10.00 ситуація в місті напружена.

Водночас у штатному режимі працюють системи життєзабезпечення міста і громадський транспорт. Аварійні бригади енергокомпаній ведуть відновлювальні роботи на пошкоджених мережах у Київському та Ворошиловському районах, а також у селищі Машзавод в Кіровському районі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66