Луганськ 24-ий день залишається відключеним від енергопостачання, в місті не припиняються збройні зіткнення і обстріли житлових районів, є постраждалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби луганської міської ради.

За інформацією мешканців, щодня відбуваються нові руйнування.

Так, за минулі дні під обстріл потрапила вулиця Оборонна, будинок міськводоканалу, територія в районі Луганського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, будівля облдержадміністрації, територія в районі магазину «За кермом». Також, за повідомленнями городян, зруйнований підземний перехід в районі Центрального ринку. Інформація про постраждалих і поранених внаслідок обстрілу уточнюється.

Блокада обласного центру, у якому залишається велика частина жителів, серед яких багато людей похилого віку і сімей з маленькими дітьми, продовжується. Городяни живуть в умовах відсутності світла та води, тривалий час у Луганську не працює мобільний та стаціонарний зв'язок.

Незважаючи на постійні обстріли, люди змушені виходити в місто для того, щоб придбати найнеобхідніші продукти харчування та воду. Деякі набирають воду на вулицях у місцях поривів водопровідних труб. За повідомленнями місцевих жителів, багато луганчани переміщаються містом з пакетами продуктів гуманітарної допомоги.

Медикаменти та паливо в місто не постачають тривалий час. Також не виплачуються зарплати, пенсії і соціальні виплати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом