Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров допускає, що, крім зустрічі представників глав країн Митного союзу з президентом України, відбудеться двостороння зустріч президента РФ Володимира Путіна і Президента України Петра Порошенка.

«Так, планується цілий ряд двосторонніх зустрічей. Конкретно про те, хто і де буде зустрічатися, буде оголошено додатково», - сказав Лавров на брифінгу 26 серпня, відповідаючи на питання журналістів, чи планується зустріч Путіна і Порошенка в двосторонньому форматі.

У той же час, за словами Лаврова, Москва готова працювати у будь-якому форматі, щоб домогтися врегулювання ситуації в Україні, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Ми готові до будь-якого формату, лише б був результат, - підкреслив міністр. - Лише б почали рухатися від військового протистояння до громадянського діалогу, до формування національної єдності, про яку йшлося в угоді від 21 лютого».

Як повідомляв ForUm, у Мінську 26 серпня відбудеться зустріч на вищому рівні у форматі Україна - ЄС - «Євразійська трійка» (Білорусь, Казахстан, Росія) для обговорення питань, пов'язаних з виконанням Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, енергетичною безпекою та стабілізацією ситуації на Донбасі.

Президент України Петро Порошенко заявив про те, що на зустрічі в Мінську має намір домовлятися про мир.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом