Станом на 25 серпня ситуація в Луганську продовжує залишатися вкрай критичною, збройні протистояння на території міста не припиняються, повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Протягом більш ніж 20 днів люди живуть в умовах відсутності світла, води і будь-якого зв'язку. Щодня внаслідок ведення бойових дій і попадання снарядів відбуваються нові руйнування об'єктів міської інфраструктури та житлових будинків, трапляються займання та пожежі. Так, за повідомленнями мешканців, на минулому тижні під обстріл потрапили будівлі, розташовані в центрі міста, є серйозні пошкодження і руйнування», - сказано в повідомленні.

При цьому в міськраді наголошують, що у продажу є хліб, проте вкрай гостро стоїть ситуація з відсутністю в місті води, що може стати причиною поширення інфекційних захворювань.

«Місто в ізоляції: медикаменти, продукти і паливо не постачають тривалий час. Також не виплачуються зарплати, пенсії і не проводяться соціальні виплати», - повідомляють у міськраді.

При цьому працівники комунальних служб намагаються вивозити сміття з території міста.

Як повідомляв ForUm, обстановка в Луганську станом на 24 серпня залишалася без змін: 22-ий день повністю відсутнє світло, вода, мобільний та стаціонарний зв'язок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом