Пропонуємо вашій увазі вибрані цитати українських політиків з 15 по 22 серпня.

«Ми маємо бути єдині, як ніколи. В єднанні сила. Ніхто, крім нас!» - Президент України Петро Порошенко про десантників 79-ї окремої аеромобільної бригади.

«Прошу прийняти епохальне рішення про скорочення кількості чиновників і дармоїдів», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про скорочення кількості інспекцій, контролюючих і регулюючих органів.

«Шість місяців я намагався боротися з вчорашніми людьми, і вчора було пройдено ряд червоних ліній, на які я не можу не реагувати», - міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета про свою відставку.

«Членам Кабміну зараз непросто працювати в уряді, працює величезна закореніла бюрократична машина всієї системи», - міністр юстиції України Павло Петренко про заяву міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремети про відставку.

«У мене є двоє заступників, четверо з яких лежать в Кабінеті Міністрів», - мер Києва Віталій Кличко про кількість своїх заступників.

«Якщо в країні така ситуація - скажіть, як затягнути сюди хоча б одного інвестора?» - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про ситуацію в економіці країни.

«Це допомога смерті... Цим “фіговим листком” Росія не зможе прикрити свою агресію», - голова Верховної Ради України Олександр Турчинов про гуманітарну допомогу Росії.

«Парад потрібен. Він буде проходити без помпи. Його мета - підняти патріотичний дух, показати, що у нас є патріоти - люди, які захищають цілісність і незалежність країни», - мер Києва Віталій Кличко про важливість проведення параду в День Незалежності України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316