З 23 серпня з метою поліпшення транспортного обслуговування мешканців Оболонського, Подільського та Шевченківського районів і забезпечення зв'язку з залізничним вокзалом «Київ-Пасажирський», організовується курсування тролейбусного маршруту №33 «Залізничний вокзал «Південний» - Мінський масив», повідомляє прес-служба КМДА.

«Тролейбусний маршрут №33 також покликаний зменшити навантаження на станцію метрополітену «Вокзальна», яка в години пік працює на межі пропускної здатності, а також на пересадочні вузли метрополітену. Новий тролейбусний маршрут буде пролягати вулицями Георгія Кірпи, Ползунова, Лукашевича, Повітрофлотським проспектом, вулицями В'ячеслава Чорновола, Мельникова, Герцена, Овруцькою, Подільським узвозом, вулицями Фрунзе, Вишгородською, Полярною, проспекту Маршала Рокоссовського», - йдеться в повідомленні.

Маршрут обслуговуватимуть 10 тролейбусів. Середній інтервал їх руху складе 10 хвилин. Всі тролейбуси на цьому маршруті з низьким рівнем підлоги, що забезпечує максимально зручні умови для здійснення висадки і посадки для всіх категорій населення, в тому числі для осіб з обмеженими можливостями та жінок з дитячими колясками.

Планується, що щодня тролейбуси маршруту №33 перевозитимуть понад 25 тисяч пасажирів. Вартість проїзду-1,50 грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом