Ранок 20 серпня в Донецьку почався з артобстрілів, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Від прямого попадання снаряда зруйнований будинок №36 і газопровід по вул. Аргунових на перетині з проспектом Партизанським. На місце виїхала аварійна бригада ПАТ «Донецькміськгаз», - сказано в повідомленні.

Станом на 10:00 обстановка в місті зберігається напруженою, при цьому працюють громадський транспорт, комунальні служби та ремонтно-відновлювальні бригади.

«В ніч з 19 на 20 серпня, за інформацією жителів, залпи з важких знарядь періодично лунали по всьому місту. За інформацією МНС України в Донецькій області в результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки і споруди по вул. Соціалістичній, 10 і Першотравневій, 68 в Петровському районі, а також по вул. Маяковського, 8, Артема, 37 і 39 в місті Моспиному», - повідомили в міськраді.

Крім того, підкреслюється, що 19 серпня було відновлено енергопостачання Верхньокальміуської фільтрувальної станції. Зараз ведуться роботи з запуску обладнання станції.

При цьому в Донецьку з'явилися ємності об'ємом від 1 до 10 тис. літрів для розвезення питної води в райони. На даний момент з 60 ємностей 27 вже доставлені в місто, найближчим часом очікується прибуття ще 33 ємностей.

Як повідомляв ForUm, 19 серпня артобстріли в Донецьку також тривали.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

95