Станом на 17.30 обстановка в місті вкрай напружена, практично у всіх районах чути часті залпи з різних видів знарядь.

Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

Разом з тим, у другій половині дня в результаті артобстрілу в Куйбишевському районі Донецька були пошкоджені житлові багатоповерхові будинки та будинки приватного сектору.

«По вулиці Семена Тяньшанского в будинок №17 снаряди потрапили в першому під'їзді в квартиру на 9 поверсі, у другому під'їзді - у квартиру на 6 поверсі. Вибуховою хвилею вибило шибки у сусідньому будинку №11, уламками пошкоджені припарковані автомобілі та газопровід. Є інформація про двох постраждалих мирних жителів. По вул. Артемівській зруйновані приватні житлові будинки 210 і 212, пошкоджено газопроводи», - йдеться в повідомленні.

У той же час в Київському районі снаряд потрапив в дев'ятиповерховий житловий будинок 194а, по вул. Артема. Ступінь пошкоджень встановлюється. Там також має місце пошкодження на газових мережах. У зв'язку з цим відключені від газу будинки 204, 204а, 206а, 206б, 208, 210а, 210б.

Також сьогодні, 19 серпня, після проведення ремонтно-відновлювальних робіт бригади ПАТ «Донецькміськгаз» пустили газ в будинку приватного сектору по вулицях Мулярів і Городній, 70, 75, також у багатоповерхівки №214 по вул. Куйбишева та №159 по вул. Артема. Бригади ДТЕК Донецькобленерго приступили до ремонту лінії електропередач, від якої живиться Верхньокальміуська фільтрувальна станція, що подає воду на місто Донецьк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47