Вчора, 17 серпня, у Полтаві під час бійки був убитий 21-річний міліціонер, повідомляє ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

До чергової частини Ленінського райвідділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Полтавської обласної клінічної лікарні. Медики повідомили, що близько 3.10 з пляжу річки Ворскла з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми та гематомами на обличчі доставлений 21-річний чоловік. Від отриманих травм він помер у лікарні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. За попередніми даними, близько першої години ночі біля одного з кафе на пляжі по вулиці Сакко група невідомих осіб з хуліганських спонукань завдала тілесні ушкодження відпочивальникам, серед яких був оперуповноважений сектору карного розшуку Ленінського райвідділу лейтенант міліції, який у вказаний час знаходився поза службою.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) і ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У скоєному обґрунтовано підозрюється група осіб. За цим фактом керівництвом УМВС призначено комісійну службове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом