Троє чоловіків напали на жителя Харківської області, який не дав їм знущатися над котом, повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

У чергову частину Голосіївського районного управління міліції надійшов виклик з медичної частини Центрального автовокзалу.

Зі слів медсестри, до них звернувся 22-річний уродженець Харківської області з побоями обличчя та тулуба і рваною раною в бічній частині стегна лівої ноги.

Харків'янин розповів, що, перебуваючи на Центральному автовокзалі в Києві, він познайомився з хлопцем, який запросив посидіти за столом разом з його друзями.

«Коли під час застілля в поле зору компанії потрапив кіт, виникла бійка. Адже нові "друзі" захотіли зловити тварину... на вечерю. Потерпілий намагався цьому перешкодити. У відповідь троє чоловіків спочатку жорстоко побили його, відібрали цінні речі, а наостанок один з них ще й наніс удар ножем», - повідомляють правоохоронці.

Вже вранці наступного дня двоє злочинців були затримані. Ними виявилися 40-річний киянин та 23-річний житель Чернігівської області, які зараз перебувають у слідчому ізоляторі. Кримінальне провадження за фактом вчинення розбійного нападу передано в суд. Підозрюваним загрожує позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39