США не підтверджують інформацію про те, що в Україні була виведена з ладу колона російських машин».

Про це йдеться в заяві представника Білого Дому Кейтлін Хейден, передає «РБК-Україна» з посиланням на Reuters.

«Білий дім заявив у п'ятницю, що він не підтверджує інформацію, що Україна вивела з ладу машини з російського військового конвою на території України», - повідомляє агентство.

При цьому Хейден заявила, що влада США застерігає Москву від будь-яких спроб інтервенції в Україну без дозволу і згоди Києва.

«Росія не має права відправляти на територію України будь-які транспортні засоби, вантажі або людей без дозволу уряду України», - заявила Хейден.

Як раніше повідомляв ForUm з посиланням на прес-службу Президента, значна частина російської військової техніки, що вночі зайшла на територію України, знищена українською артилерією.

За даними штабу АТО, вчора російська колона, що складається з БТРів і військових вантажівок, перетнула кордон України на захопленому членами НЗФ пропускному пункті «Ізварине».

Нагадаємо, за інформацією кореспондентів британських видань The Guardian і The Telegraph Шона Уолкера і Роланда Оліфанта, вранці 15 серпня колона російської бронетехніки перетнула українсько-російський кордон в районі пропускного пункту «Ізварине».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом