Складно назвати ефективною роботу правоохоронних органів в умовах, коли все частіше з'являється інформація про рейдерські захоплення.

Таку думку в коментарі кореспондентові ForUm'у висловив народний депутат України Володимир Сальдо.

«Раз такі дії з'являються все частіше і частіше, то ефективною роботу правоохоронних органів щодо цього назвати не можна. Тобто тут потрібно посилення»,— сказав він.

Він підкреслив, що не має бути будь-якої політичної поблажливості до осіб, причетних до подібних подій.

«Поблажок не має бути нікому. Якщо виявили, зловили, значить відразу за ґрати. По повній строгості. Ніяких особливостей у ставленні: ані суспільного, ані політичного характеру. Тоді буде порядок. А так вони не бояться. Кожен може назватися самообороною тощо. Будь-хто назветься і скаже — треба. Що значить “треба”?» — обурився нардеп.

«В умовах, коли дуже нестабільна внутрішньополітична ситуація в країні, немає поваги до закону як такого і кожен трактує його, як йому хочеться. Дуже часто це називається політичною доцільністю. Такі прояви виникають все більше і більше. І, напевно, велика частина таких дій вчиняється особами, далекими від Майдану. Вони тільки прикриваються гарними гаслами, загальноприйнятим політичним брендом. І з цим потрібно боротися тільки державі. Жорсткі заходи і правила для всіх повинні бути однаковими»,— сказав Сальдо.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

41