Внаслідок обстрілу, в тому числі і з території Російської Федерації, з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град» майже повністю знищено інфраструктуру пункту пропуску «Успенка».

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«З 9.15 до 9.30 14 серпня та протягом ночі 15 серпня з території РФ відбувся обстріл з РСЗВ БМ-21 “Град” пункту пропуску “Успенка” Донецького прикордонного загону. Зазначимо, що в останні дні це вже третя атака на цей пункт пропуску, в результаті — фактично повністю знищено інфраструктуру пункту пропуску»,— розповіли в прикордонному відомстві.



Протягом доби на українсько-російському кордоні відзначено подальші спроби диверсійних груп здійснювати напади на прикордонні наряди та обстріли НЗФ позицій прикордонних підрозділів.

Так, з 23.00 14 серпня бойовики НЗФ протягом години в районі населеного пункту Колісниківка (Луганська обл.) вели артилерійський обстріл місця дислокації прикордонного підрозділу. Ніхто з прикордонників не постраждав.

З 21.55 до 22.15 в районі населеного пункту Шевченкове (Донецька обл.) диверсійна група НЗФ здійснила напад на прикордонний наряд, який ніс службу з охорони державного кордону. Прикордонники вступили в бій і відбили атаку нападників.

Незважаючи на постійні напади і обстріли, прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону і захист державного кордону України в умовах складної обстановки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом