Суд присяжних засудив мешканця Києва до довічного строку ув'язнення за жорстоке вбивство дружини і сестри.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Оболонського району міста Києва.

Згідно з повідомленням, у червні минулого року до міліції надійшов виклик від мешканців будинку на вулиці Лайоша Гавро про те, що в одній із квартир чути гучні крики.

«Коли міліціонери прибули на місце події, двері їм відчинив закривавлений чоловік. Зайшовши в будинок, правоохоронці побачили розписані кров'ю стіни і понівечені трупи двох жінок», - розповіли в міліції.

Як з'ясувалося, під час сварки чоловік почав завдавати ударів дерев'яною палицею і ножем дружині та сестрі. Повністю усвідомлюючи наслідки своїх дій, він з особливою жорстокістю завдавав жінкам численні тілесні ушкодження.

«Дружину він катував протягом 48 годин. Після смерті жінки він вирізав їй очі, зняв з неї скальп, який потім повісив на шию, а очні яблука тримав у руках. Над рідною сестрою кат знущався цілу добу. Всі тортури він знімав на мобільний телефон», - наголошується в повідомленні.

Судово-медична експертиза довела, що чоловік на момент скоєння злочину повністю усвідомлював свої дії.

Суд присяжних підтримав позицію прокуратури Оболонського району і визнав винним 34-річного чоловіка у скоєнні злочину, передбаченого п.1,4 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з особливою жорстокістю), і засудив до довічного позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188