У Горлівці Донецької області 260 тисяч осіб станом на 14 серпня залишаються без електропостачання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

«Поки знеструмленими залишається ще велика частина міста і багато підприємств. 80% міста - 260 тис. осіб», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що залишаються знеструмленими Горлівський молокозавод, м'ясокомбінат. Через пошкодження високовольтної лінії осколками мін знеструмлено завод «Стирол», ТОВ «Еластомер», трикотажну фабрику.

При цьому 13 серпня 2,5 тис. мешканців отримали світло.

«Вчора о 20:00 енергетики ДТЕК змогли відновити роботу лінії електропередачі 110 кВ і дві підстанції 35 кВ у Горлівці. 8 годин працювала бригада ДТЕК Донецькобленерго в умовах, коли поруч йдуть бої. Електроенергію отримали 2,5 тис. жителів Горлівки, 2 дитячі садки та 2 школи - мікрорайонів «Житломасив» і 254-й квартал. Також заживлена Горлівська фільтрувальна станція», - йдеться в повідомленні.

Значна частина Горлівки була знеструмлена ще з 8 серпня, коли внаслідок боїв були пошкоджені відразу кілька ліній електропередачі та підстанцій.

Нагадаємо, в Донецьку потяги №37, №84 та №143 сьогодні не були відправлені з технічних причин та через неможливість гарантувати безпеку пасажирів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом