Мер столиці Віталій Кличко на найближчій сесії Київради має відзвітувати, чому вперше за останні роки у кранах киян немає гарячої води. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці, депутат Київради від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук.

«Кличко на найближчій сесії Київради має відзвітувати, чому вперше за останні роки у кранах киян немає гарячої води? Чому кадрові призначення в столиці проводяться без узгодження з депутатами Київради, громадою а тому викликають стурбованість і занепокоєння киян? Наприклад, у проблемне КП "Київсвітло" призначено не антикризового менеджера, а типового базарного баригу. В результаті комунальне підприємство на межі банкрутства, а трудовий колектив готується до безстрокового страйку. Наближається опалювальний сезон і те, що в столиці він розпочнеться вчасно, під величезним питанням? Враховуючи всі ці питання, відповідь на які має давати виключно особисто Київський міський голова Віталій Кличко, я як голова постійної депутатської комісії з питань дотримання законності, правопорядку та боротьби з корупцією разом із головою фракції Радикальної партії у Київраді Андрієм Лозовим ініціюємо збір підписів депутатів Київради під ініціативою позачергового звіту Кличка на найближчій сесії Київради», - написав він.

Політик додав, що усвідомлюючи, що більшість депутатів Київради є однопартійцями Кличка з фракції «УДАР-Солідарність» і можуть покривати мера, тому фракція Радикальної партії Олега Ляшка разом із киянами блокуватиме роботу Київради, поки звіт міського голови не відбудеться. Кияни радикально вимагають від Кличка виконання своїх обов'язків!»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом