Три митних пости на російсько-українському кордоні – «Куйбишеве» і «Матвєєв Курган» Таганрозької митниці, а також «Волошине» Міллеровської митниці не працюють.

Про це повідомляє прес-служба Південного митного управління Росії.

Пропуск людей і транспортних засобів через ці пости припинено, оскільки суміжні пункти пропуску «Маринівка», «Успенка», «Красна Талівка» в Україні не працюють.

«Посадові особи російських митних постів перебувають на місцях і готові до здійснення пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон»,– йдеться у повідомленні.

Також сьогодні пункт пропуску «Куйбишеве» Таганрозької митниці у черговий раз припиняв роботу через активні бойові дії на території України. Митників було евакуйовано в безпечне місце.

Майже до 06.00 по Києву не працював і український пункт пропуску «Новоазовськ». Посадові особи суміжного російського митного посту МАПП «Весело-Вознесенка» Таганрозької митниці не припиняли здійснення митних операцій щодо товарів і транспортних засобів на в'їзд до РФ.

Як повідомляв ForUm, позавчора, 12 серпня, Південне митне управління РФ заявило про відновлення роботи українського пункту пропуску «Довжанський» (Луганська область).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом