Виробництво зерна і зернобобових культур (у початково оприбуткованій вазі) в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя.) на 1 серпня 2014 р. склало 28 млн 973,4 тис. т, що на 4,4% більше показників аналогічного періоду 2013 р. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).


Виробництво насіння соняшнику (у початково оприбуткованій вазі) в липні порівняно з аналогічним періодом минулого року зросло на 621,4% і склало 1 тис. т.

Водночас виробництво картоплі в липні 2014 р. збільшилося на 11,3% в річному обчисленні, склавши 1 млн 874 тис. т, повідомляє «РБК-Україна».

Виробництво овочів відкритого ґрунту склало 2 млн 526,2 тис. т, що на 7,9% більше, ніж за відповідний місяць минулого року.

Нагадаємо, керівник служби бізнес-проектів ІА «АПК-Інформ» Родіон Рибчинський заявив, що справжні масштаби втрат зернових культур у зоні проведення антитерористичної операції на сході України можна буде оцінити тільки після закінчення бойових дій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом