В Україні рейдерські захоплення здійснюються злочинцями під личиною революціонерів. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив екс-керівник прес-служби МВС України, полковник міліції Володимир Поліщук.

«Чому після революції почалися рейдерські захоплення власності? Як завжди йшла війна за матеріальні ресурси, за якісь ресторани, об'єкти нерухомості. Рейдерські захоплення були завжди. На жаль, їх ніхто не зміг побороти», - сказав Поліщук.

На його думку, зараз злочинці, надягаючи личину революціонерів, намагаються «відхопити шматок пирога».

«Можливо, вони виконували чиєсь замовлення. Зараз у суперечках часто кричать: «Я зараз «Правий сектор» або Самооборону сюди привезу». Люди, які не захищають революцію, не їдуть служити в зону АТО, а перебувають у Києві, під личиною Самооборони або «Правого сектору», намагаються скоювати злочини. Тут уже має бути спільна робота міліції і громадських організацій», - вважає він.

На уточнювальне запитання про те, як можна боротися з рейдерством в Україні, Поліщук відповів: «Боротися з рейдерством потрібно силами міліції і патріотів, які стояли на Майдані. Самі ці люди і «Правий сектор» відмежовуються від тих, хто під виглядом революціонерів здійснюють явно злочинні дії».

 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71
Теги