Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю МВС України в Сумській області та працівники Сумської прокуратури з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Центрального регіону України затримали прикордонника під час одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

«Інспектор прикордонної служби, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого незаконного збагачення, вимагав й отримав від мешканця міста Глухова неправомірну вигоду в розмірі 11 тис. російських рублів, сприяючи росіянину, який був у групі ризику і мав ретельно проходити паспортний контроль, у безперешкодному перетинанні державного кордону України», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, згідно з повідомленням, прикордонника затримали на гарячому. Зазначеній посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218