Глава уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову «Про особливості складання, розгляду та затвердження бюджетів Криму, Севастополя і місцевих бюджетів на 2015 рік».

У ньому йдеться, що під час складання бюджетів Криму, Севастополя і місцевих бюджетів на наступний рік не застосовуватимуться деякі положення бюджетного кодексу країни, передає «ИТАР-ТАСС».

«Згідно з постановою бюджети та прогнози соціально-економічного розвитку розробляються терміном на один рік. Кредити місцевим бюджетам із бюджетів Республіки Крим та міста Севастополя можуть надаватися на термін до одного року», - йдеться в документі.

У ньому передбачається також, що під час складання та затвердження місцевих бюджетів не повинні бути перевищені встановлені Республікою Крим та Севастополем нормативи формування витрат на оплату праці депутатів, виборних посадових осіб, муніципальних службовців та (або) на утримання органів місцевого самоврядування.

«Прийняте рішення сприятиме інтеграції нових регіонів в економічну, фінансову, кредитну і правову системи Російської Федерації», - підкреслюється в постанові.

Нагадаємо, Україна не відмовиться від Криму, але вимагатиме від РФ компенсації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26