Програму відновлення економіки необхідно починати негайно, інакше вже незабаром на Україну чекає тяжка економічна катастрофа. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Дмитро Шпенов у кулуарах Верховної Ради у вівторок, 12 серпня.

«Бездумна політика уряду штовхає країну в безодню важкої економічної кризи. Замість того щоб виводити зарплати з тіні, влада підвищує податковий тягар. Мінімальна зарплата вже фактично дорівнює 100 доларам. Однак це не заважає керівництву країни постійно твердити про рух до Євросоюзу. Скажіть, а чи можна в Європі вижити на таку зарплату?» - підкреслив Шпенов, повідомляє «МінПром».

За його словами, якщо уряд негайно не запустить програму відновлення економіки, на Україну чекає тяжка економічна катастрофа.

«В країні фактично йде війна. У цій складній ситуації влада повинна бути як ніколи стабільною і сильною. Уряд має працювати і нести відповідальність. Замість цього ми бачимо боротьбу за перерозподіл сфер впливу у вищих ешелонах влади, кадрові війни. А ті законодавчі нововведення, що мають правильну спрямованість, розробляються і вводяться нашвидкуруч, без достатнього часу на підготовку та адаптацію. Це не рятує, а ще більше шкодить. Тому, безумовно, для того, щоб повернутися до нормального життя, необхідно запустити реалізацію програм відновлення економіки», - зазначив парламентарій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом