У Шевченківському районі Києва правоохоронці виявили бордель, який працював в одному зі СПА-салонів, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

Як встановили правоохоронці, в закладі «працювали» дівчата до 25 років. Дівчат клієнтам додатково до СПА-послуг пропонував і викликав охоронець, мешканець Києва 1993 року народження.

У міліції зазначили, що вартість послуг у зазначеному закладі становила 1000 гривень за годину.

«За попередньою інформацією, адміністрація закладу була в курсі, що їхній СПА-центр надає подібні послуги. Зараз збирається доказова база за фактом створення та утримання місця розпусти», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Щодо двох дівчат, які «працювали» в закладі, складено адміністративні протоколи, їм виписані штрафи за заняття проституцією.

Стосовно охоронця відкрито кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти». Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше ForUm повідомляв, що співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУМВС України в місті Києві викрили бордель в одному із розважальних закладів на Хрещатику.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72