Третя хвиля часткової мобілізації в Україні відбувається більш організовано, на відміну від попередніх етапів, вважає перший заступник глави Адміністрації Президента України Юрій Косюк.

«Було враховано помилки попередніх хвиль, а тому нинішня відбувається куди більш організовано і послідовно», - сказав він.

При цьому Косюк вважає передчасним говорити про можливість проведення нових етапів мобілізації, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Щодо майбутніх хвиль мобілізації, то загадувати поки рано - все залежить від подальшого розвитку ситуації. В одному я впевнений точно: Україна буде готова захищати себе від агресії так, як вважатиме за потрібне», - підкреслив перший заступник глави Адміністрації Президента, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, закон про третій етап часткової мобілізації набув чинності 24 липня.

Метою цієї мобілізації є збільшення чисельності бойових частин, посилення захисту державного кордону, а також створення умов для ротації.

В ході перших двох мобілізацій відмобілізовано і приведено до воєнного стану 53 військові частини Збройних сил України та 18 частин інших відомств.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом